Morning sickness bkurang 8weeks

Hi mommies, Normal ke kalau morning sickness tiba2 bkurang masa nak masuk 8weeks . Harini sya masuk 8weeks dah, tba2 pening mual tu kurang sikit. kalau sebelum ni mmg rasa teruk, nak bjalan ke dapur pun rasa nak muntah rasa macam mabuk dekat laut.#firstmom #bantujawab #ingintahu

2 Các câu trả lời

ye normal & makin berkurang lah tu sis . Sy dpt tahu pregnant time tu baru 7week sampai 5bulan morning sickness . Masuk 6bulan baru okay sampai skrg dh 9bulan tgh menunggu nk bersalin je ni. Doakan ye

3t trước

oh tu lah .. risau takut ada apa2 sbb tgok org lain smua morning sickness berminggu2 lama. sya tba2 makin kurang pulak. mungkin betul la kot ikut hormone . thank you sis. semoga dipermudahkan bersalin nanti 😍

normal je