Jom tengok apa hadiah ulang tahun perkahwinan anda!

Hi semua mommy daddy TAP😘 Jom kita tengok sikit apa agaknya kita akan dapat pada hari ulang tahun perkahwinan mengikut bulan di bawah ni ya🎁😱😏🤭 Dah tengok tu, jangan lupa LIKE post ni dan KOMEN di bawah ya😉 Lepastu gesel-gesel tangan orang sebelah sikit sambil tunjuk ni😝

Jom tengok apa hadiah ulang tahun perkahwinan anda!
165 Các câu trả lời

kalau ikut bulan kawen, dapat anak 😆 tapi anak dah dapat bulan mac hari tu 🤭 rezeki suami hadiahkan kereta tahun ni, lepas 2 tahun struggling together..alhamdulillah..

Alhamdulillah betul. Anniversery bulan 4 planning mmg nak bercuti tapi pkp so takdpt nak keemana. sO kebetulan bulan 10 ni ada family day sekeluarga 🥰🤭

Nov.. Betul.. Alhamdulillah. 1/9/2020 anniversary Sy dgn suami... 2/9/2020 Sy bersalin anak sulung ..itu hadiah plg istimewa Dan paling berharga utk sy dgn suami

4y trước

Alhamdulillah tahniah puan💕

x pernah dpat sejak 11 thun khwin... dah biasa dan x prnah brase hti... sbb bnda remeh...hri jdi pun x prnah dpt...so dkat suami pun sy x bg...fair...hehe

Anak husband 💜baby 🧒 alhamdulillah syukur 🤲 Wife perabot 💜 betul husband hadiahkan sofa bad

september.. dapat makanan dan barang... terlebih dapat hadiah barang tahun ni.. alhamdulillah..

anak..alhamdulillah tahun ni mmg insyaallah dpt first baby lps 7 tahun kawin...😍😍😍

Jun - kereta. Bkn sya yg dpt kereta tpi ank yg dpt la, kereta mainan.😂😂

anak tu dah betol.. tp ulang tahun kelahiran bkn perkahwinan 😂😂

Betul la pulak anak 😅 .. due soon in 2 weeks .. kahwin 14/9/2019