Apa yang ada dalam beg tangan anda?

Ada tak yang korang rasa, barang dalam bag tangan korang tu tak ada dalam bag tangan orang lain ya?🤔 Kalau min lah, min ada sikat rambut anak-anak😆

Apa yang ada dalam beg tangan anda?
35 Các câu trả lời

Kad pengenalan,lesen memandu,simple makeup,pampers baby,baju tukar,dan tuala lap baby serta duit untuk belanja😀

Kad ic saya. Hanya saya seorang yg ada 😂🤭🤭 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

4y trước

haha betul jugak ni😆

Wow.. Susahnya soalan.. Kad bataras [ tmpt beli brg basah bulanan] 🤭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y trước

Lesin ic sendiri ic anak duit kat atm baju anak kain lap kunci rumah tampal luka

vape hsbnd🤣 masa brsalin hri tu.. ic lupa bawa. vape hsbnd ada pula😆😆😆

Dompet duit dgn barang mekap saya sebab saya ni suka melaram 😁😁

saya suka bawak backpack dan dlm tu tetap ada panties ketip kuku

ubat gastrik, bwa ke mna sja #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Mykid anak saya dan kad nikah ❤️ #TAPactiveusers #TAPsupermoms

minyak angin. sllu bawak sbb sllu sakit kepala. 😭

ketip kuku dan pengasah kuku 😂✌dan alcohol swab