Sakit walaupun hanya satu daripada di bawah ni kan?

Hi morning mommies🤗🥰 Mesti semua pernah alami paling kurang pon salah satu situasi di bawah ni kan?😅 Paling sakit min pernah kena kalau yang 😖 Mommies yang lain macam mana? Jom kongsikan pengalaman di bawah👇😉

Sakit walaupun hanya satu daripada di bawah ni kan?
17 Các câu trả lời

Macam pernah alami semua je🤭🤭 Moment terindah sebenarnya, dah byk tahun tinggalkan moment2 tu dan bakal alami lagi hjg bulan nanti 😅😅

4y trước

Hehe kan. Alhamdulillah semoga dipermudahkan segala urusan puan dan baby🥰

Semua..dh 4 org..yg ke5 ni br setakat 2 fasa😂

Tukar arah tidur tu mcm tak pernah je

4y trước

Tu pon sakit sebenarnya 😔

😂😂😂 mmg prnh alami,

Semua pnh😂❤️😭

Smua pnh alami😅✌

Terlupa potong kuku

Pertumbuhan gigi

Ye 😅😅😅