baby tak aktif

Morning.. baby tak aktif cam biase 2 3 hari okay ke? Sebelum ni menimbul n aktif je pergerakan.. 2 3 hari ni lemah je.. ☹️ bimbang lahh.. pulak seminggu ni kalau makan nasi asyik muntah je.. makan roti,, mee,, makanan ringan xde lak dia nk muntah.. adakah faktor pemakanan ibu menyebabkan baby aktif tak aktif? 😣 Sies xleh ambil makanan berat n xleh makan banyak..

5 Các câu trả lời

jumpa dr. nanti dr boleh pantau puan dan baby. semoga dpermudahkan urusan

Better segera ke hospital sis, biar doktor check

Better rujuk dengan doktor😊👍

cek doc seeloknya

refer doktor sis