baby aktif

Hye mommies..nak tanya baby kalau aktif tu mmng berat kurang ye sesetengah baby lq ...normal ke? Then ada yg bgtaw kalau baby tak aktif ,asyik tido je then berat turun maybe ada problem n perlu rujuk doktor

4 Các câu trả lời

anak saya start 8 bulan mula susut skit badan sebab dia aktif sangat nak praktis berjalan.. tp berat ada naik skit2 100gm sebulan pun nurse kata ok dah. asalkan naik.

Biasanya kalau ada masalah, nurse akan terus kol doktor masa anak check up

Better tanya doktor. Maaf, saya pun kurang pasti sis

ank umut brp?