Excited

Hello momy².. Excited sy nak beli barang bby tapi kandungan baru 4 bulan , maklumlah anak pertama.. Korang beli brg baby masa kandungan brp bulan?

30 Các câu trả lời

4 bulan dh blh beli sikit2..mcm sy setelkn brg baby dlu.. Nk rotate pkai ank buah punya baju@brg xdpt sbb kakak ipar pun nk bsalin. So kne beli semua dr 0..dh setel barang baby baru beli barang ibu bpantang..skang dh 8 bulan.. Barang baby semua dh selesai.. Tinggal barang bpantang sikit je lagi

Sy beli barang baby masa kandungan 7bulan..memang excited beli barang baby first ni.. Bila tahu pregy je, terus fikir nak beli barang baby.. Tapi sabar.. Sy beli barang baby semua online shopee.. Jadi, sy selongkar dalam shopee.. Sy kasi masuk dalam troli dulu.. 😂

Anak first dulu masuk je bulan ke 3, saya dah start beli sikit. Maklum la baru kawen, kewangan tak stabil sangat, jenuh survay2 dulu. Pastu baru beli.. Untuk ibu bulan ke 8 baru beli..

sy beli msuk 6bulan..beli skit2..dh smpai 8bulan skrg ni...buat kerja skit dh menggah..nasib smua dh settle.. law xjenuh nk menapak2 beli brg bby😂😂 dh xlarat rsanya..

Sy baru nk msuk 15 week pun dh beli baju 4 psg dgn bedung😂😂 tu pun sbb ad offer. Standby je siap2 hahahahha sy pun excited tgk brg baby 😂 baby first kn

Start beli masa 5 bln... Beli sikit2 x la terasa sgt duit kuar sekaligus byk... Skrg dah 7bln+...Ada sikit je lgi nak prepare

7bulan lbh bru bli brg bby.. Hihi gender tataw lg p xcited tu lain mcm.. P bnykkn bli yg unisex sbb bby nb cpt mbsar.. 😍

Skrg ni u boleh start beli brg u dulu, maternity pun bnyk sebenarnya kena beli huhu brg baby bila dh tau gender

5y trước

saya dh beli full set berpantang dan maternity pad. selain dari ni apa lagi ye sis keperluan ibu?

4 bulan tp blom beli ape2...husband ckp nnt dah tau gender br senang nk beli

Xpe beli sikit² nanti xterasa sgt....... mcm sis benda murah grab awal² 😘😘😘