Excited

Hello momy².. Excited sy nak beli barang bby tapi kandungan baru 4 bulan , maklumlah anak pertama.. Korang beli brg baby masa kandungan brp bulan?

30 Các câu trả lời

I dah masuk 24 weeks, baru nak beli barang2 baby tapi masuk dalam troli shopee dulu

Sy dah 5bulan tp blm start beli Apa2.. Excited nak beli sebenarnya tp tahankan hati.. 😂

5y trước

same la saya..dh 5bulan tp x beli pape lagi... nk scan dulu tau boy ke girl... pastu baru beli..

Sya bli brg skit msa kndungan 7 bln and bln ni tmbh lg skit smpai la lngkap😊

Hehehe kita baru 6w dah excited fikir nak beli itu ini, tapi hold duluu hehehe

Saya beli masa tu preggy 28 weeks ke atas, cari baby fair hahah

sy start beli ckit2 mase kandungan dh masuk 7 bulan sis 😊

kite beli sikit2 awa.. nti da 6 7bulan bru cek balik apa xde

Saya start beli pun kandungan 4 bulan.. Beli skit2 dulu..

5y trước

Betul tu..

Hehhehh,Saya Biasa 6 Ke 7 Bulan Baru Beli

Sy bl masa 6bln..sbb masa 2 bl skt2..