Pantang larang waktu pregnant 2 bulan kebawah

hi momy semuaaa , boleh saya bertanya tentang pantanglarang pregnant 10 week kebawah ni . contoh soal makanan , makanan apa je yang saya takboleh makan yaa . minuman apa yang saya kena elakkan ya , saya ingat nak minum vitamilk . sesuai ke dengan kandungan 7week ni🥲 maaf bertanya banyakk , risau tersalah makan🥲🥲#pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

Pantang larang: jangan buat aktiviti berat, jangan angkat berat, elakkan stress. Just amalkan pemakanan sihat diet suku2 separuh, untuk elakkan asid reflux; makan kerap tp dlm kuantiti sikit. minum dan makan perlahan jngn gelojoh. Makan apa sahaja yg sihat dan baik sesuai dgn keperluan badan. all the best 💐

3y trước

Thankyouuu🤍🤍