Negetive atau positive

Hi momy semua.. saya nk pinjam mata momy tgk ni.. positive atau negetive ye? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #babyaugust

Negetive atau positive
21 Các câu trả lời

Negative. Better jangan guna clear blue kalau baru lewat period 3 4 hari. Guna strip murah tu je. Sbb clear blue ni, too sensitive. Chemical pregnancy pun dia detect as pregnant. Just guna strip upt yang murah tu je. If strip tu double line, memang confirm pregnant. Klinik pun tak guna clear blue.

sis boleh cuba test lg dlm masa 3 hari. sbb sy dlu first time guna nmpk samar2 sngt then line samar tu terus hilang. 2nd time sy ambil lepas 3 hari, rendam dlm air kencing (lepas bangun tido) dlm 5 saat mmg jelas line tmbh tu

2y trước

sy jd mcm ni ms pg2 tu test mcm line negative tp bila lps berapa jam sy g ambik balik tgk ehhh kabur2 positive nye

mcm negative sis..tp takpa mungkin masih awal lagi kot..sy try pakai clearblue dia keluar mcm tanda + tu..tp sis boleh tgok direction kat kotak kot2 lain ke hehe..sbb sis punya mcm lain ngan sy punya

nampak mcm Samar ii . nnty try lagi time sye pun Samar ii tak puas hati terus pergi scan sekali haaa amik kau dah 28 minggu hahahaha . nasib nurse tak marah lewat bukak buku 🤣

2y trước

28 minggu sis?? dtg period x??

negative. cara saya, klau nmpk jelas dgn mata kasar & test line auto naik masa urine lalu kira +ve la tu .. klau kena tenung mcm2 gaya nk cari line kira -ve jee..

2y trước

aah awak sama mcm sy.. teori sy simple je kalau kena tenung beria mmg negatif la tu. Pastu repeat lagi dlm masa 3-4 hari pun kena tenung jgak confirm negatif 😅

nanti buat test balik ye,sbb test cb ni jenis ni klu positif mesti yg sebelah tu keluar tanda + bukan - juga,mata saya tak nampak positif,sorry ye nti try buat upt lg

tak reti lah guna upt ni. Harap yg pernah guna boleh bantu. sambil tunggu jawapan, Awak tengoklah panduan guna upt ni pada packaging nya

2y trước

🌻

Nampak macam negative ...Dah delay period ke sis ? nnt boleh repeat after 2 weeks delay untuk kepastian..Semoga ada rezeki sis🤲🏻☺️

Saya prnah guna yg ni.. susah skit nak tau kalau awal2 pregnant sis.. kena line jelas baru la nmpak and kira positive.

mcm 2line better gune yg digital https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟