perut kecil

Hi momy.. Saya dah pregnant 8 bulan. Bila check doctor cakap ok je.. Tapi ramai orang cakap perut saya kecil. Macam pregnant 5 bulan. Saya risau.. Harap"x kenapa-kenapa. Asal jumpe orang je mesti cakap perut kecil?

47 Các câu trả lời

Samala kita. Bila pikir2 balik..sbb org xtau nak respon apa bila tau kita pregnant. Terkeluar dari mulut dorang secara spontan apa yg dorang nampak. Huhu. Tapi bila saya scan..Dr asyik kata baby dah besar.🤣