Perut tak nampak

Saya dah 25 weeks kiraan dalam 6 bulan. Perut saya mmg taknampak apa tak nampak macam org pregnant. Tapi pegi check doc, roc cakap ok semua ok. Tapi yg tak ok sy bosan dgn mulut org lain yang senak sangat tgok perut saya kecik macam bukan org preggy pahtu dok cakap anak saya nantk lahir kecik la apaa laa. Kita ok je yp dorg yg buat stress kdg malas nak klua jumpa org😒#firstmom

4 Các câu trả lời

rileks ja. janji check up anak sihat sudah. takyah ambil pusing kata orang la. saya pun perut tak besar even dah 7 bulan lebih pregnant hari tu. saya senyum ja bila ada yang cakap tak nampak perut macam mengandung. yang penting saya check up kandungan ok. mulut orang kan mana boleh tutup. kalau perut besar dikata kita tayang pula. kita je yang mengandung. kalau perut kecil dikata tak macam mengandung la, baby kecil la nanti. macam macam serba tak kena. better diam, senyum & takyah fikir bab tu. buat stress ja. just enjoy your pregnancy journey as long as kita dengan kandungan ok, nothing to worry. 😊

Doc tu pun. Hish, kadang tak faham kan kenapa mulut orang takboleh nak cakap benda baik yang elok je kan bagus. Nak besar macam mana lagi tah perut tu. Sabar tau, orang yang perangai macam ni sampai bila bila la kot tak reti senyap sebab dok sebok hal orang lain. Saya pun kena camtu juga, lagi sakit hati bila family sendiri buat kita camtu.

2y trước

Tula. Nak marah pun taktahu nak jawab apa. Bukan kita yg nak

rilek je sis. sy smpai dah bersalin baru la jiran sebelah tau yg saya mengandung haha. sy tak kisah sgt nampak perut ke tak janji anak sihat. nampak perut tak semestinya semuanya ok sis.. lantakkan je org nk ckp pun buka deme yg mengandung.

Mulut orang biasa sis. Kalau tahu perangai dia menyebelkan elakkan berjumpa. Masa hamil tak elok jumpa orang jenis macam tu 😄