SHARE PENGALAMAN

Momy Momy Semua Bolyh Share Takk Tanda Tanda Pregnt First Time Sblom Buat Ujian UPT ? ..

48 Các câu trả lời

Ulser bawah lidah ( sangat2 susah nak dpt ulser), pnas dalam, hdung kerap berdarah, mood swing teruk, sensitive lebih, pinggang sakit2, sebelum check upt pelik sbb kerap kencing dan sakit mcm senggugut tapi tak period. Check upt 3 kali mmg positive.

Sy perasan sy tak dtg period lewat 4hari. sebelum check urin tu sy rasa bdn lemah je nak tidur je rasanya, esoknya dah mual nak muntah, ari ketiga sy pergi keje dah muntah terus baring je tak kerja , mlmnya balik sy check alhamdulilah double line

Klu sy.. sy lupa sy miss prod.. hub yg syak.. SBB sy asek ngadu sakit buah dada rase bedenyut.. nk tdo Pon mengering je.. muntah2 smpi tdo dlm toilet.. kurang mkn.. mkn je muntah & demam.. g klinik SBB demam last2 cek pregnant..

Sy pening2 nk muntah dan nak pitam.xleh bau org masak.rasa mcm bau basi masakan org yg masak tu.cek2 upt 3 pg naik double line merah pekat.esok g klinik.dh 2 bulan rupanya hamil.penantian 10 tahun berakhir.alhamdulillah

1. Belakang badan sakit 2. Bau org masak je rasa menyampah. Hehe 3. Breast rasa tegang 4. Mual2 5. Teringin makan2

Sakit perut mcm snggugut, igtkn nk period.. time tu mmg xbole hidu bau bwg atau mnyak masak

Saya sakit perut macam nak senggugut, breast rasa bengkak, lewat periodm

Breast sakit lps tu tk boleh bau org menumis . Jadi malas lagi2 time nak masuk dapur . 😂

Tak de tanda apa2. Saje2 rasa nk test, tgk2 positif. Lps dh tau preggy bru dtg tanda2 nya 🤣

5y trước

Sy cek gune yg clearblue digital tu. Dia tnjuk kt situ 2-3 weeks pregnant. Sy tgu 7 mgu bru g scan kt klinik

Tak selera makan nasi, ayam, daging semua la. Tapi bila ada ikan masin laju makan 😂