mengenal pasti tanda2 awal pregnt

hye saya aini, syaa nak tanya ..bagaimana nak tahu tanda awal preg before buat ujian preg ..? takut nak buat ujian preg takut mengecewakan, ada yang boleh shre pengalaman tak?

1 Trả lời

hai sis. mungkin boleh check : -period dtg lmbt x seperti biasa @ xdtg lgsg -selera makan bertambah -size badan xseperti biasa (kita xperasan,tp org lain yg akan perasan; org akan tegur nampak mcm gemok ) -percaya pd kata hati ; yg kita pregnant dan sis boleh buat test pregnancy,in sha Allah) ni berdasarkan pengalaman sy.

5y trước

sama2