SHARE PENGALAMAN

Momy Momy Semua Bolyh Share Takk Tanda Tanda Pregnt First Time Sblom Buat Ujian UPT ? ..

48 Các câu trả lời

Berselera makan , breast sakit 😅 dah masuk 6w langsung tkde selera makn 😖

Kalau sa lewat dtng bln, sakit perut sperti nak dtng bulan Dan sakit pa ari2.

Breast sakit tk mcm slalu bila nk period, badan rasa panas..

Perut kembung semacam dan badan asik panas bila mlm ke subuh.

badan panas,tp xdemam..sakit breast and period lambat..

Perut kembung. Nak menggeliat rasa tersekat tertarik kat perut 😂

5y trước

oh jd ni normal lah ye ?? saya pun ada rasa mcm tuu bila mengeliat kuat . rasa tegang kat perut

Saya kuat tdo 😂 suami pon pelik apasal asyik tdo je haha

muntah2, tak boleh terhidu sesuatu benda sbb akan mual

Saya takde tanda2 lain selain tak datang period