Berat ibu tak naik2.

Hi moms. Skrg 4month/17weeks, berat ibu xnaik2, maintain 51. Tp berat baby tally. Ada ke moms yg mengalami perkara yg sama? Atau peningkatan berat berlaku apabila masuk trim ke 3?

27 Các câu trả lời

sy pun macamtu. perut kecik je. badan pun kurus. tak nampak cam pregnant pun. it's okay asalkan baby berat naik

Jgn risau.. selagi scan berat baby ok.. mummy sihat je xpa, sbb sy pun mcm tu.. dh selamat bersalin dh

Sy dah nk msk 27w berat x naik2 jugak..tapi doc ckp berat n ukuran baby smua ok dia ckp ok..

sma mcm sya dlu nty masuk 7 8 bulan naik la tu🥰jn risau yg pntng bby sma ibu sehat

Saya checkup aritu berat turun, doc suruh makan nasik lemak, mee goreng pepagi 😂

normal. 3rd trim nanti kompem mcm kena pam

2y trước

tak marah lah cuma kena nasihat utk kawal2 sikit sbb takut baby besar sgt, boleh dpt mcm2 komplikasi lain mcm darah tinggi/gdm cmtu lah. gitu je. kalau marah tengking2, amek no MMC doc tu haha

sy masuk 7 bulan baru start naik. sblm tu maintain je