Berat baby tak naik

Mommies ada tak yg baby sihat tapi berat tak naik2?? Baby sy dah 6 minggu tp berat maintain 3kg sejak lahir. Kalau naik pun sikit je tak sampai sekilo mungkin 3.08kg Menyusu semua okay, fully bf

1 Trả lời

Kerapkan penyusuan pada jam 9pm ke 4am sebab nutrien terbaik susu ibu. Bawa anak jalan2 kena cahaya matahari pagi utk dapatkan Vitamin D. Kerapkan bermain dgn anak bagi dia ceria, gerakan otot untuk tumbesarannya baik