Naik kan berat badan ibu

Hi mommie semua.. nk mkn ape ye untuk naik kam berat badan kite. Baby berat ok . Tp berat sy dari bulan lepas smpai ke bulan skrg masih ag 70kg. X naik2 sy ni mmg jenis kerap dh mkn . Kuat mkn . Tp berat sy x naik2 jgk.

3 Các câu trả lời

sy da masuk 6bln, alhamdulillah berat baby ok. cuma berat sy yg naik sikit2. 4bln pertama berat mmg menurun sikit. skg ni pun naik 0.5grm ja. as long baby sihat, berat baby ok. xjd masalah.mcm kakak sppu sy anak da 5, jenis bdn besar. tym mengandung ja dia boleh kecil sikit. bawaan ms mengandung katanya..tp baby dlm perut semua ok. lahir pun normal 🙂 jgn risau agt ya mommy. as long mommy mkn minum mcm biasa. alahan xteruk sgt

2mo trước

Alhamdulilah lege sikit dgr cmni. Kite dh rase kite ni kuat sngt mkn smpai suami pon ckp jgn mkn bnyk sngt takut baby besar dlm perut😅

Saya pun sama berat tak naik, macam2 da makan, makan kerap makan manis 🤣. Risau next week nk checkup

Tinggi puan berapa? Doktor tegur ke berat puan statik?

2mo trước

Tinggi sy 161cm .. ye doc ada tegur. Doc tnye selera mknn tkde ke berat tk naik dari bulan lepas . Tp sy dh mkn bnyak 🙂