hamil atau tidak

Hi moms Ada kaa sesiapa ke bidan check kehamilan? Saya ke bidan ,dia bilbg sya hamil tetapi saya check prgnt test negative?😅 Saya datang haid tetapi sikit tak penuh pad. Wrna hitam. Ada ka yg sama dgn saya???

6 Các câu trả lời

nak tahu pregnant ke tak kena test HCG, mcm mana nk test hcg boleh guna UPT, melalui blood test @ scan. takda lagi tangan ajaib boleh tahu ada janin ke tak wlaupun org tu tukang urut handal. panggilan bidan hanya utk jururawat masyarakat, tukang urut bukan bidan.

test upt atau trus ka klinik...xprnah lg cek ngn bidan tau pregnen or x...hcg tu test dri amik ujian darah

Mk saya bidan tpi dia xthu check org pregnant or tak..better check upt n doktor tuk tahu pregnant or tak

Disyorkan untuk dapatkan kepastian, test seminggu lagi. Maybe dapat dah result? ✌🏻😂

buat test lg dlm seminggu dua. mgkin masih awal.

😅