bidan ngurut

assalamualaikum ..dalam ni ada yg pergi rsa perut dekat bidan ngurut tak sblom test urine. .?then bidan kata lekat dah tp bila test urine ia negatif. .

2 Các câu trả lời

Nk confirm kena la scan/ambk drh. Kdg2 urine terlalu awl utk detect pregnant ke x. Nk confirm ambk la darah level beta hcg. Ni bidan camano dia nk confirm benda dlm badan x nmpak melaikan mmg la dia ada dpt kelebihan

boleh tau apa jadi? sebab sedang mengalami masalah yg sama..