Kulit makin gelap

Hi moms.. Tdi my MIL tgur knpa makin kurus dn makin gelap kulit..sy pregnant 8w tpi xde mual muntah, selerA mkn pun mcm biasa jr..knpa kulit jdi mcm tu yr, pembawaan budak kr?

19 Các câu trả lời

sy pun sama sis,,sudah laa kulit m'gelap,,b'jerawat pasir pula tu especially area dahi 🥲..semua tu sbb p'bawaan mengandung n perubahan hormon 🥰

2y trước

haah..kulit mngelap, jerawat tumbuh kt tmpt2 yg xpnah tmbuh.. geram je rsa

Pembawakkn saye 2boy jd cmtu Girl sorg je berseri2 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

2y trước

sy pun dlu mcm ni.. kusam je kulit

setiap pembawakan budak lain ii... so enjoy the moment pregnancy 🥰 ibu ii kne bersabar sikit lh ... sbb ada org lagi teruk kne

Normal awk ada org yg camtu. yg penting nnt check up baby sihat. sy ketiak yg gelap siap pakej tetiba melecet berpeluh huhuu

sama macam saya.. kulit mengelap dan berjerawat.. padahal dduk rumah saja tp kulit makin gelap..

iya selalunya mcm tu lah. hormon sedang menaik jadi akan effect dari pelbagai segi

normal sis sbb pbwaan budak..lain org lain pbwaan,tak sama..

mcm2 jenis pbwkan budak ade.setiap kite beza2…

Biasala hormon mengandung. Nk melawa g mane