Negatif UPT tapi bawah perut mengeras dan nipple menjadi besar dan sakit dan setiap malam demam.

Hi moms sy nk tanya yg mana berpengalaman selalunya kalau preggy dekat supra pubic tu terasa keras ke? Tp sy ada buat UPT td n result -ve, period sy dh delay nk masuk 2 weeks dh n sy irrigular period. Boleh share pengalaman x supaya sy tidak berharap. Pg ni bila sy tahu result -ve sedih sangat2 xtahu nk cakap mcm mana perasaan tu tp dekat bawah perut mengeras n xde pn tanda2 period. nipple je makin membesar. #advicemommies #advicepls

1 Trả lời

Pergi klinik