Masih confius mana taw ada yang ada pengalaman yang sama🥺

Hi moms sekalian, saya cuma ingt bertnya sja kalau2 ada d antara kamu perna alaminya la.. Begini 15hb baru2 n saya check up skli result 2 line but samar2.. Lepas tu selang 3 hari hari ke 18,19 saya check lgi upt ok dia terang 2 garis.. 20 hb saya g klinik tnya la just mau taw saya n mengandung taw hormon.. Ok dia scan dia ckp x nmpk lgi but dia sarankn suru g hospital untuk scam dari bawah.. Ok sya x plan la mau pegi hospital time tu just mo tnggu sja.. Skli ptg tu saya kencing2 every 10 minit mau kencing smpai mo abis 1 botol air tu sya minum time tu smpai la jm 4 ptg skli saya g tandas kencing amd then ada darah 1 titis saya pun panic laaa sbb x pernakan.. Ok trus g hospital.. Then smpai hospital darah saya keluar lgi bkn setitis sja start suda berlendir2 smpai penuh tu pentiliner saya lepas tu darah lendir keluar.. stop kejab2 skli smpai hospital dorang check upt.. Masuk tu mulut itik amd last scan dri bawah trus keluar satu gumpalan darah warna merah gelap mcm bola pimpong besarnya dokter ckp mo suru dtg lgi sekali 27 hb untuk scan and check upt sama ada early pregnancy atau keguguran.. Lpas tu smpai jk rumah saya rehat la esok dia saya check masi ada darah tpi sikit sja setompok sja saya check upt 2 line jga time tu tapi samar2 hari ke dua pun sama hari tiga pun sama.. Smpai la 1 mnggu dia keluar sikit2 sja but yg hari ke 6-7 tu darah saya sikit sja tpi bauu sgt bauu mcm bau darah bersalin mo abis da tu.. Mcm tu la bau dia abis jk ari ke 8 saya check upt 1 line suda...so d sini saya just mau tnya sYa n early pregnancy atau keguguran ya😢 mohon pencerahan sbb saya x pengalaman ba🙏🙏

1 Trả lời

tkleh nk bg pendapat la sis. ikut kan early pregnancy pun takkan sampai ada gumpalan darah… sis tunggu la scan tgok ada tak baby @ kantung dlm rahim. sebab dulu saya gugur pun seketul darah… lepastu doc scan rahim mmg dah kosong… bersih

2y trước

Sis biar pun suda gugur.. Payudarah still sakit ka mcm dia mo besar2 begitu.. Sbb smpai skrg begitu susu bdn saya😅😅