berkaitan dgn kluar darah 5week

termasuk hari ini hari ke-6.Hari pertama cuma sedikit saja kluar,hari ke-2 pula mula kluar mcm darah hitam coklat mcm tu,sgt cair.sya hanya guna pantliner sya..x penuh pun.sampai hari ke3-ke6.darah kluar mcm period.cuma ke-6 nie darah ada bnyk dri sblum nie..sya guna pad tp x penuh.hanya skli je pkai.sya dah kli ke 4 trun hospital untuk ujian darah.tp keputusan darah xda jawapan lg.scan atas bawah pun dah bnyak kli,tp xnampk jantung or janin.cuma nmpk rahim besar.hari nie pegi hospital lg ambik darah dan scan bawah,hri nie ada nmpk kantung sja,tp doktor kata kantung x cantik.tunggu 1 week lg tok ambik darah..waktu pendarahan tu sya xda sakit mana2 badan..krem skit perut ada tp x smpai 1 minit sakit,lps tu x sakit lg,tu pun 1 hari je..Ada sapa2 x pengelaman mcm nie..sya risau benda yang x diingini belaku.

2 Các câu trả lời

kes sis sma mcm sy sblm ni, sy trn naik hospital scan dan cek bukaan bawah, scan nmpak kantung tp kosong, tp xda bukaan,kena suruh dtg lagi seminggu utk scan semula, bleeding almost seminggu, dan lastly sy keguguran 9weeks, admit wad 1 mlm, mlm tu keluar segala darah beku sebesar penumbuk,sakit sangat masa tu, lepas d kluar semua darah beku baru rasa perut selesa dan x keras, apa2 pun sis cukupkan rehat, fikir yg baik2, semoga sis dan kandungan baik2 saja, Insyaallah

2y trước

8 minggu mcm tu, bleeding dlm seminggu lebih

selalu nya kalau mcm ni mmg tanda nak gugur. cuma belum fully turun sendiri. cuma kalau ade rasa contraction terus pg emergency.