pregnant ke?

mcm ni pregnant ke? sbb g klinik check x nmpk apa pun lgi, klu doc kira ikut first day last period dh 5 minggu mcm tu… pastu smlm check upt alhamdulillah double line lgi.. klu nk g scan n check bila lgi agak2 yg scan akan nmpk ye?

pregnant ke?
2 Các câu trả lời

sama macam saya .. lepas detect 2 line, terus pegi klinik swasta .. cek air kencing lagi sekali, Memang positive. Lepas tu scan perut, dah 5week .. Doktor cakap dah nampak kantung. kiranya dia baru jadi kantung

sama mcm kita..Bru semalam saya prgi scan Bru jer 5 minggu Blum nampak bentuk lagi..dokter ckp prgi Lagi buat scan klau kandungan kita mencecah 8 minggu ke ats.