Risau Walaupun Funny??

Hi moms, nak tnya siapa yg lpas bersalin mudah terkencing time batuk, and bersin.. Plsss shre pengalaman lucu anda.. Sya tak kira dmana sja brada asalkan bersin n batuk confirm trkencing sbb tu guna pad time keluar.. ??aduhaiii.. Ade ker mcm kiterrr... Ade, kite genk??

2 Các câu trả lời

Sy selalu kena macam tu. Tengah sedap baring, berlari gi toilet. Sy selalu kena bila sy kurang minum air. Mula la kencing tak lawas. Pastu time tu laa nak batuk2, mengundang betul 😴

Yeayyy... Same la kiterr.. Kat mall pun time batuk terkencing jugak.. Skt kan mcm ni😂🤣