Bersin & Batuk

Nak tanya normal tak klu time bersin atau batuk auto terkencing sikit?? #29w #firstmom #bantusharing

4 Các câu trả lời

sya lg truk sis..bila rsa nk ke toilet..depan pintu toilet je auto tkncg dlm suar 😅..kot sikit x pe jgk..ni kuyup trus..buruk lak ai perangai..pastu sya mula try snmn kegel ..alhamdulillah,blh control dh

5mo trước

sy pon mcmtu...smpi pki pad lah.. tp.bila buat senaman kegel kurg ...So far sy da 36w...

Ya betul sis...sy dari hamil smpai 28w pon terkucil bila bersin dan batuk..kena kerap tukar seluar atau kain😅

sama , sejak 24w doc scan kepala bby kat bawah . sejak tu sy bersin mesti terkencing sikit .

kena selalu buat kegel exercise

1y trước

Oh ok sis tq