Hair Loss

Hi moms.. Nak tnya ada x momy2 yg alami kguguran rambut sgt teruk lepas melahirkan?? Sya dah 6bulan pas lahirkn baby.. rambut makin hari makin gugur.. Sya lalu depan kipas pun rambut boleh jatuh.. Moms ada tips x utk hair loss problem?? ??

1 Trả lời

Shampoo yg sis pakai skrg campur dgn garam kat dapur tu ms nak mandi. Cuba amalkan setiap kali shampoo rambut. Selain tu limau purut pun blh tenyeh kepala. Keguguran rmbt selain hormon sbb utama kulit kepala berminyak. Tu jelah sy amalkan sejak bersalin.