Rambut Gugur

Hi mommies, help me pls.. Masalah rambut gugur + kelemumur sy teruk sgt.. Ada info Seborin Hair Tonic elok utk kulit kepala dan rambut. But the problem is boleh ke mommies preggy 1st trimester pakai hair tonic tu ye? Anyone blh bg pendapat?

Rambut Gugur
2 Các câu trả lời

Terbalik ni. Biasa preggy rambut jd lebih lebat, bersinar dan kuat. Hair tonic tu ok aje. Kena cari punca kelemumur tu. Sy dl ada candida/yeast. Kulit kepala jd flaky mcm kelemumur. Dalaman sy amalkan vco dan utk luaran sapu aloe vera gel guardian pada kulit kepala selepas mandi/selepas hair tonic.. Mujarab sgt

5y trước

Aloe vera brand Guardian. Beli kat guardian. Tak pandai nk send gambar

Cmpur shmpo + aloevra

5y trước

Shmpo apa pun tkpe , sy guna gel aloevra guardian je