36 weeks & drive

Moms masih drive kereta, ambil hantar anak sekolah ke bila masuk 36weeks ni? Takut pulak nk drive since bby cepat mengeras tapi kesian first born tak pegi school 🙃

10 Các câu trả lời

bg sy xde masalah pun drive time perut dah besar, sbb sy pun mmg aktif drive time nk dkt due, food hunting n sy suka buat bnde semua sndri .. janji seatbelt tu boleh cru yg utk pregnant mommy punya, jgn pkai yg sedia ada kt krete sbb byk effect yg xbaik utk baby 🥰

3mo trước

Mslh saya bby cepat mengeras yg sakit tu jadi risau tgh drive dia mengeras saya tk boleh focus. Takut la pula 🥹

Sy skrg 35w5d hari2 drive 150km pegi blk keje.. Sepanjang jalan baby mengeras, bergolek, menendang.. Mmg cobaan.. Layaaannn jela smp admit 36w6d nnt utk induce 37w huhu

3mo trước

Kenapa induce sis? Tula saya baby saya besar bila mengeras tu jadi smpai sakit, takpela anak saya pun masih preschool jadi saya ambil keputusan rest je kt rumah.. semoga urusan sis dipermudahkan ye 💖

Sy 36w3d masih bekerja as cikgu sekolah. Pergi balik drive sendiri 30min, pi sekolah naik tangga 4 tingkat.. harini ada koko balik pukul 4 ptg pulak. Nak nangis rasa

3mo trước

Semoga yg baik2 saja buat sis, inshaAllah Allah mudahkan nnti urusan bersalin sis 🤲🏻

saya anak first dulu 38w still drive .. ingat lagi time tu mmg dah ada contraction with 2cm still drive pergi kerja .. malam tu terus admit sbb dah 3cm .. hihi

3mo trước

Power la mak2 boleh drive di hujung pregnancy 🫡 kite salute 🫡

Sy masa ank first 39 weeks masih drive. Tu last lah checkup dkt kk. Lepas bpe hr tu beranak huhu.

3mo trước

Belum lagi bersalin ank nbr 2 ni. Haha masih menunggu hr bila dia nak keluar. Nervous pun ya jgk. Sbb rasa barang bby tk siap lagi kemas huhu

sama la Sy sis 36w .. masih anta n amik ank blk sek naik motor j🤭 due sis bp hari bln..

3mo trước

Amiiin yra 🤲🏻✨

samalah kita sis.. dah 36w menunggu hari je masih gagah hantar amek anak first..

3mo trước

Saya kena ada semangat mcm mommies semua 🥹🙌🏻

sy drive sndri hntar n amik ank sekolah. kdg² bw motor..

3mo trước

kna bljar berdikari..sbb always kna tgl settle hal ank sndri🤭🤭

38w still drive amk ank sklh 2 trip🤣dan skg dh warded😆

3mo trước

Dah bersalin ke tuu 🥹 tahniah sis doakan saya juga 🥰

1st mom, skrg 38w still drive lg. Setakat ni ok.