Boleh drive jauh ke ?

Saya nak minta pendapat, boleh ke di awal kehamilan kita drive jauh, saya pertama kali mengandung. Sebelum ni memang biasa drive jauh2. Kali ni ngandung baru 5 minggu, kene drive jauh sbb kene hantar bdk2 sukan. Bahaya x untuk kandungan yg masih awal. Keadaan badan saya skrg, okay je, cuma bnyk tido.

2 Các câu trả lời

Sy travel jauh masa awl pregnancy, tp mungkin belum rezeki sy, ggur. Then pregnancy seterusnya sy limit kan travel smpai kndungan btul2 kuat

Tak digalakkan . Sbb duduk terlalu lama.