PlayMat Paling The Best

Hi moms, boleh tak share mana nak beli playmat yang okay for baby selain Shopee atau di physical store? Dekat Shopee terlalu banyak bad reviews 😅 Thank you!

5 Các câu trả lời

Hi mommy. Beli dekat website sunny tales pun bagus. Saya dah pernah pergi store dia sendiri. Memang playmat dia high quality. Harga mommy boleh survey dulu tengok kat website dia. Setahu saya playmat memang harga boleh tahan kalau yang high quality kan.

yg best yg mahal la sis. contoh mcm brand Parklon, skiphop pun ok2 la jugak. pastu byk je lagi brand lain. sis google je. playmat yg harga ratus2 mcm ni mmg best. pijak lembut je. boleh google utk tgk brand yg best😊

Xsilap sy dkt dlm app ni ada bg panduan nak beli brg ibu & baby. Search je. Haritu sy p ikea nampak mcm ada jual kalau xsilap sy..

thanks semua! saya dapat beli playmat dekat kedai mainan Jalan Raja Boat 👍🏻

dlm apps ni ada pasal play mat..cari icon beli belah