Mencari mesin BSP

hai mommy semua !! saya nak beli mesin BSP kat Shopee tapi yang mana satu yang okay ye ? boleh suggest tak ? thank you ❤️

12 Các câu trả lời

saya haritu beli one touch select plus starter kit, rm65.. bila nak topup test strip je keras sikit..lancet beli yg 100pcs trus, test strip 2 kotak, tp caring pharmacy selalu ada discount for these items

3t trước

owhh rasa ramai jgk suggest brand ni. nanti saya try tngok

sis dah tanya klinik kk ke nak buat bsp sendiri? kt klinik tempat sy diorg nk jenama yg sama dan kena tepat sama keputusan mcm kk pnya. beli kat farmasi mungkin blh percaya sikit. shoppe takut tk tepat

3t trước

yang ni nurse yang nasihat suruh beli sendiri sebab dia kata taknak saya penat ulang alik klinik nanti. lepastu dia kata try je cari mesin yang murah janji bacaan dia accurate

sy gna countor plus, sama yg mcm di klinik.. klinik akn test dlu mesin tu utk pastikan bacaan sama mcm yg mereka, baru dia bg buat bsp sendiri..

3t trước

owhh mcm saya memang nurse suruh beli sendiri je. dia pesan beli je yang mesin murah janji bacaan kena accurate.

Saya guna one touch. Kalau beli kt farmasi keras jugak harganya. Kt shopee murah official store

3t trước

itulah 😭 kita nak try usha dalam shopee dulu. tapi ramai jgk suggest brand ni. nanti saya try tgk

beli dari kedai shopee yg betul2 ada physical store farmasi, inshaAllah okay.

3t trước

betul better gi farmasi terus. tapi kadang di shopee dia lagi murah dari di physical store.

Sy guna jenama sinocare... Beli dgn agent.. Jgn beli dr shopee.. Harga sgt berpatutan

3t trước

kat shopee kenapa ? bacaan tak accurate ke ? 😱

saya guna gluco navii beli kat farmasi RM88 full set

3t trước

wahh kira murah jgk kalau full set rm 88

Contour plus pun okay.. Macam klinik punya..

3t trước

okay ! nanti saya try tengok. thanks suggest ✨

Sye beli dkat farmasi ja

3t trước

haah di farmasi pun ada jgk tapi ni saya nak buat perbandingan harga dulu

Gluco navii okay sy guna

3t trước

ada jugak yang suggestkan brand ni. nanti saya try tgk