bf....

hi mommy...sy nak tanya...sy skrg preggy 2month...tp ank ke3 sy berumur 2thn masih bf tp sudah tidak sepenuhnya...ade ape2 mslh ke andai d biarkan....tq doakan ank ke3 sy supaya mudah bhnti susu bdn...tq

7 Các câu trả lời

Klau rahim xde rasa pape ok je nk truskn bf..klau rasa mngecut rahim tu xleh la ank bf..effect baby baru tu..

Dah 2 thn dah bole kalau nk wean off da..kna slalu cakap2 kat dia pujuk2 insyaAllah dia faham satu hr nnt.

Nak kena tanya doc sis. Biasanya kalau xda masalah kesihatan boleh teruskan

Biasanya boleh shj.. Tapi kena lebihkan mknn yg byk protein

InsyaAllah.. Hope dpermudahkan..

Smoga dpermudahkan...

tq