Nak Tahu Tanda Peranakan Jatuh

Hello mommy's.. Sy Bru 2mnths lpas dlvry.. Mcmna cara nk tau peranakan jatuh.. Sy dh bca artikel dlm aps ni, tp msih kurang fhm lg.. Tp sy rasa Kat 'V' sy mcm rsa Ada Benda Kat permukaan, tp tanda2 sakit tu xde lah.. Sy agk rsau jg,takut2 x Sedar rahim tu jatuh ke apa.. Boleh bntu x spa yg tau psal bnde ni..mcmna tnda2 yg lebih jelas.. Tq..

1 Trả lời

Saya ada terbaca kalau sakit tumit tu tanda rahim jatuh juga.

5y trước

Tq info.. Xda la jg sy mengalami sakit tumit.. Harap2 xda apa2 lah..