Hi..sy due 2/11 tp knpa ye sy bru lepas scan dlm scan tu dh 32w tp dlm aps ni 31w ..knpa ye

5 Các câu trả lời

saya due 10/11. dalam apps baru 29w 5hari ke 4hari tapi saya scan baru2 ikutkan harini dah msuk 30w. memang mcm tu. scan saya selalu lebih 3-4hari drpda kiraan week ikut due tu.

scan tu ikt sz baby .normal je tu klw ada +- 1-2weeks .. edd awk doc akn ikut dri last prd jgk.klw beza jauh dri tarikh prd, bru la doc akn re-edd

Itu ikut size baby hehe kadang baby memang size besar sikit dari tarikh kandungan. Alhamdulillah makna sihat tu 😄

kadang2 ada beza sikit scan ikut saiz baby tapi normal je tu

Sy due 3/11 harini 30w 5hari