Peranakan jatuh

Assalamualaikum,sy dh brsalin 3 bulan yg lalu bru2 ni sy telah buat 1 kesilapan iaitu sy exercise dgn cara skipping. Sbagai first mom sumpah sy x tahu x boleh lompat kalau bru lpas brsalin. Sy ingt 3 bulan tu dh ckup utk exercise mcm2. Lpas skipping tu sy x rsa sakit apa pun,smpai la 1 masa tu sy cangkung dan sentuh bhagian lubang vagina,sy rsa something yg lain mcm ada ketulan. Lpas tu stiap kali sy bersin msti kluar air kencing. So,adakah tu tanda peranakan jatuh?

2 Các câu trả lời

Biasanya kalau kita sentuh dalam miss v tu memang akan ada rasa pintu rahim tu sbb cangkung kan. Cer try buat senaman kegel sebab lepas bersalin memang rahim dah tak grip macam sebelum mengandung

7mo trước

Yg penting jangan selalu angkat benda berat2 ye

sya 8 bulan bru berani cangkung.