baby 5 month

hello mommy,siapa baby dia 5 month,jom share baby2 mommy semua dah pandai buat apa☺️

1 Trả lời

anak Sy 5m+. nak masuk 6m dah lagi beberapa hari. dah boleh recognize muka ibu ayah dia. kemain depa tgn nak suruh dukung. meniarap Pon dah boleh masa umur 3m1w. sekarang tgh angkat angkat punggung. nampak dekat gusi atas mcm dah nak tumbuh Gigi. 😅

8mo trước

Sama sis anak saya 2m 20d dah pusing . Sekarang pon hlur ii tangan ada yang nak ada yang tanak 🤭