kebolehan baby 5 bulan

baby korang masuk 5 month boleh buat apa mommies .boleh guna walker dah ke

2 Các câu trả lời

setiap baby x sama milestone dia. as long as dlm buku pink or buku biru dia sume dh dpt buat mcm dlm checklist dia should be okay. ade org baby 2 bulan dah meniarap. ade org 4 bulan baru meniarap. so xde yg akan sama. walker x bagus utk baby. boleh search kt google knp

12mo trước

okay nt sy tgk .thnkyou !

Anak saya masa umur 3bln dah start meniarap. Skg 6bln dah cuba2 4kaki. Berbeza dgn kakaknya. So bg saya milestone setiap anak tak sama