roll over belum pandai

my baby now is 4 month 20 days, tapi dia blm start roll over sendiri ,is it norml ? tapi dah pandai tegakan kepala just belum pandai roll over je mungkin mommy boleh bantu share pengalaman untuk ini kat saya, so worry bcse tak de pengalaman pasal baby 😞##bantusharing #firstbaby

3 Các câu trả lời

setiap prtumbuhan anak2 x sama, kita boleh rangsang dia utk buat, tapi cepat atau lambat itu trpulang pda dia, dont worry mommy, bagi dia masa, dia masih seronok berbaring dan meniarap dgn bantuan mommy, sampai masa nnti dia akan roll over sendiri smpai mommy pun penat kejar..😊 enjoy the momments..

mummy cuba mencari maklumat ttg baby "milestones" dlm goggle dia yg blh membantu sis utk bermain dgn anak. cuba sentiasa bercakap dan bermain dgn anak😊

tgk video kt youtube stimulation for babies to roll over.