Preggy 36 weeks

Hi mommy.Sapa kt sini Ada pengalaman baby dilated bowl.Masa awl preggy doc ckp baby kecil sikit dr usia kandungan tp growing bby semua ok..Bila scan 36weeks kt hospital doc detect dilated bowl pula..Usus baby nmpk bengkak sikit..Tp bila g scan kt swasta doc ckp xda apa semua ok..Dia ckp normal usus baby mcm tu time usia kandungan 36weeks ni.Sy pom da penin..Ada x mommy2 yg pnh jd mcm ni..

1 Trả lời

mg smuanya baik2 shj dan Dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin