35minggu baby 1.95kg

Salam semua mommies, ada tak pengalaman mcm sy, td pegi scan 35minggu doc ukur berat baby 1.95kg doc ckp spatutnye kena 2.5kg, tp bila cek air ketuban, semua ok ckup , HB ok, kepala baby pun dah pusing ke bwh. Isnin kena refer doc pakar kt hospital selayang kalau btul kt sana pun ckp baby kecil kemungkinan kena beranak awal kena induce. Rasa berdebar semua ada, pernah tak jd kt mommies benda mcm ni? Tengkiuu atas sharing mommies semua.

1 Trả lời

xpernah jadi dekat Saya bby kurang berat badan.Yang sekarangnie berat bby besar dari yang sepatutnya n xbolee overdue sebab airketuban banyak.