Nurse kira weeks

hi mommys, pernah tak nurse kira weeks korang lain drpda yg korang dapat dalam apps pregnant korang ? contoh saya 17week dalam apps tapi kk kata saya dah 18week kalau ikut tarikh ? jadinya kena bersalin lagi awal lagi date dorang bagi tu ke nanti ? 🥹

2 Các câu trả lời

awk check balik dkt apps tu, masuk tarikh yg betul ke? dan dkt buku pink tu tarikh lmp sama ke?

10mo trước

xapa. nanti klu salah kira dorg betulkan balik. tarikh edd tu cuma jangkaan sahaja. unless klu awk ada gdm atau mslh lain, akn dpt tarikh serah diri, tak ikut edd pun.