Hospital cost

Hi mommy2 smua... Ble share tak anggaran cost bersalin kt hsptl gov? Brapa yg kne prapere? Ni first baby. . X de experience..?

25 Các câu trả lời

Kalo di htaa ikut kelas..sy admit 5 ari kelas 2..operation ceaser 400..total 570 termsk caj servis dn ujian dlm wad..normal x sure plk

5y trước

Beza dia kelas ke3 susunan katil berbeza..Kalo kls 2, 4 buah katil utk 1 petition.. Kls 3 ad 6 katil..dn Kalo kls 2 tandas dekat sedikit dr tandas kls ke3..dn di kls 2, pemantauan doc dn nurse jgk lbh..sbb tu mahal sikit dr kls 3/biasa