Hospital cost

Hi mommy2 smua... Ble share tak anggaran cost bersalin kt hsptl gov? Brapa yg kne prapere? Ni first baby. . X de experience..?

25 Các câu trả lời

Terima kasih smua atas response yg korang berikan.. Doakn urusan sy d permudahkan.. due 12 August.. skg baru 34 weeks 1 day..😊

5y trước

Wah sye due date 11/8..semoga sama2 dipermudahkan sis 😁

klau awak bersalin normal murah ckit berbanding bersalin caeser.awak standby je max.bil rm500(malaysia citizen).

Saya bulan lepas kos bersalin dlm rm35 selama 2 hari. Bayaran wad+bersalin+makmal+scan

Saya bersalin hospital shah alam hari tu dlm rm24 je..bersalin normal..kalau ceaser saya tak sure

5y trước

Aminnn

Sya anak first lahir normal byran sbyk rm19 shja😅 anak scong ni coming soon😅🤣

5y trước

Wow murahnye! Sy kena rm30 normal, gh kat trganu.

Gov murah je. Kalau normal maybe tak sampai pn rm50. Private bole lebih 2k

Saya haritu beranak normal duduk sehari jer dekat hospital...rm45 jer

Normal tak lebih rm100, ceaser tak lebih rm200 😊

Saya bersalin normal, dalam 3 hari duduk hospital RM60 total.

Bersalin normal government rm47hgt 8hari😅xsangka harga tu