Baby Kuning

Hi mommy2 semua..baby sy dh 6 hari..tp kuningnya makin naik..pg tadi check kt KK kuning dh 263..mcm mna nk buat ya..sbb baby xnk minum susu dan kuat tido..sy dh risau dh ni.. Satu lg..sy bersalin czer..dan smlm sy perasan luka sy kluar air bisa yg wrna kuning..mcm mana ya..berbahaya ke?😭😭😭

30 Các câu trả lời

tinggi tu mommy.. kene kejutkan setiap sejam utk susu. bb asyik tido sebab kuning tgi. letak baby kat tempat terang. 24jam bukak lampu

baby kuning mmg byk tido. Kena kejutkn utk bg minum susu. Makin byk dia minum, makin byk dia berak, makin cpt kuning turun.

mmg kuning baby kuat tido.. nak tak nak sis kena kejut.. geletek2 dia bagi terjaga, xpun tukar pampers dia..

kalau dia tidur..setiap 2jam awak kejutkan untuk menyusu..tu tipnye

Sis cuba minum vivix shaklee.. I'Allah..cepat smbuh luka tu nnti

bg mandi herba cina .. cepat turun

Kena kejut bb bangun minum susu

Sy bg susu karihome. Kuning cpt turun

bagi ank myusu kerap..

Kejutkn baby. Paksa bg susu