Baby bump dah nampak ke belum

mommy2 semua berapa week dah nmpk baby bump? adakah semua sama atau ikut saiz dan berat badan mommy? Saya 40 kg dan dh masuk 6 week..

1 Trả lời

Hi mommy. 6 weeks kecik lg. Baby baru ada bawha pusat n besar kacang je rsnya. Kena tunggu 20w ke atas, tu pun belum tentu nmpak.

5y trước

haritu pi kk sbb nk confirmkn betul ke pregnant pastu dokter scan skli.. tk nmpk lagi..masatu 4 week.. 😅 mommy trlalu truja sbb anak first..