Baby bump nampak week berapa?

Start week bape ya akn nmpk baby bump? 1st trimester ni dh boleh nmpk ke? mommies pls share 🥰#ingintahu

5 Các câu trả lời

saya masa first pregnant , 7-8 bulan baru nampak baby bump.. 6bulan tu org x perasan sgt. mungkin saiz badan saya yg agak debab nii.. hhhaha.. alhamdulillah , baby sihat.. berat pon ok.. 2.97kg. huhuhuhu..

Masa anak first dulu , time 20w baru nampak baby bump, tapi masa 16w ada orang tegur mengandung ke ? Mungkin dorang nampak tapi saya nampak biasa je 😂

Sy ank first skg 8w kdg rsa mcm dh nmpk...tp tula kdg xnmpk..org yg pndai tgok tu dia dh tau kita ad baby even x gtau 🥳😆

saya second trimester baru la nampak sikit tapi tak ingat minggu berapa

6bulan ke atas baru nampak