Baby bump berapa week?

Hi mommies, Nak tanya Klau jenis kurus2 ni biasanya baby bump nmpk berapa week? Berat taksampai 40kg pon. Skrg pregnant 5 weeks😊 #firtspregnancy

12 Các câu trả lời

Ikut atas orang sis,saya anak yang sulung 5bulan pun kecil sangat perut,sampai kawan yang tak tau cakap ingat saya terlebih makan masa sahur hihi...7bulan macam tu baru nampak besar sikit...biasa la tu tambah2 anak sulung memang tertunggu2 kenapa perut tak besar2 hihi betul ke mengandung ni anak besar ke kat dalam,padahal dah scan apa sume hihi...tak apa nanti 4 atau 5bulan dah nampak la tu...

Sy masuk 5bulan da nmpk sikit2. Skrg da 6bulan, lg nmpk skit tp still cute je hehe sbb yela berat pun tk smpai lg 40kg. Dont worry beso2 pun nnti susah tau nk hilngkn stretchmark. N senang nk kurus tk ambik masa lama yg pnting bby ikut ukuran kiraan n sihat dah ckup

x per...misi pernah g tau..kecik besar x pa..janji proses tumbesaran dia normal.ikut badan Kita jugak..kalau besar x leh nak tampung perut Kita lak..Naya...

Lau sye laa.. 8 9 bln bru nmpk baby bump.. tp still kecik.. Berat sbelum ngandung 35kg.. skrg 37w3d berat 47.30kg..

4y trước

thanks sharing🥰

sya 8bulan tp perut mcm 5bulan . mybe sbb bdan sya kecik prut pun kcil . alhmdulillah bby ttap sihat 😅

Bulan ke 5 baru nampak. Tu pun kdg kdg org tak nampak. Baju ketat baru nampak

sy kandungan 6bln bru nmpk , itu pon nmpk mcm 4@5bln 😂

sy 13weeks berat xsmpai 40kg. xnmpk lg pon..

sy 7 bln bru nmpk perut sis .☺️

5 bln baru obvious nmpk sis