Berapa week akn nmpk baby bump?saya dh 12week 2day tknmpk baby bump lgi..adakah sebb saya kurus?

12 Các câu trả lời

Sy kurus tp buncit. Now 13weeks. Kadang confuse aku ni ngandung ke tak.. baby okey ke tak.. membesar sihat tak.. hahaha pergi scan terkejut tgok baby dah lasak lompat2 mcm main trampoline doc kata 😂

4d trước

kami due bulan 1..semoga dipermudahkn segala urusan sis💕

Ee sama lah saya pun kurusss tapi bump tak nampak lagii. Bila masuk 13w ni baru bump start ada sikit 🥹 hari2 pujuk baby cepat besar sbb mommy nak bump hahahah

4d trước

kecewanyaaa bila org tegur pasal apa 3month tknmpk baby bump lgii😭alangkah depa tau hok kami nie alahan teruk..mkn apa semua kuar balik hmmm

sya pun 10 wks klau pagi okay lagi. lpas lunch dah makan rasa macam bloated giler perut x selesa. smpai mmg nmpak perut tu 🤣

4d trước

time 10week dok alahan teruk lgi hmmmmm

depend kot. saya 11w hari tu jumpa yang sama macam saya perut dia dah start nampak baby bump tapi saya belum.

7d trước

thank 4info

Saya baru masuk 12 week ada la nmpk sikit tapi perug mmg jenis buncit huhhu campur dgn bloated yang lebih

4d trước

hahah btul. sme la. pastu mula la confuse ni lemak sendri ke baby bump😂

Depends on people. Baby bump ikut ketinggian dan saiz badan individu

Selalu kalau anak first, 25w br nampak betul2

4d trước

ouhh..kena tgu lama lgi lh ginie heheee

saya pun 12 weeks.. mcm perut buncit ja😂

4d trước

mcm org leps kenyang mkn knn🤣

Sy pun 12 weeks..nmpk sikit je

samalah takda baby bump 😌

4d trước

teringin nk nampk mcm org laen but to lh tknmpk baby bump nie pn rsa tklrat nk jalan dh🤣